Recensie: Lihit Lab Smart Fit pennenzak

Om de vulpennen die ik heb zonder beschadigingen mee te kunnen mee nemen heb ik deze slanke pennenzak gekocht. Hiermee kun je jouw vulpennen rechtop in je rugzak, laptoptas of handtas stoppen. Niet alleen vulpennen trouwens: alle soorten pennen kun je erin stoppen.

Het materiaal is stevig en voelt niet aan alsof het gauw zal slijten. Ik heb expres voor het pied-de-poule motief gekozen omdat dit er netjes en ook professioneel uitziet. Maar het is ook verkrijgbaar in legermotief en in diverse kleuren.

De pennenzak bestaat in de binnenkant uit twee helften, die je sluit door twee drukknoppen. Beide helften hebben een gleuf waar je de pen insteekt. Ik heb aan beide kanten pennen zitten, maar je kunt ook een klein notitieblokje (a7-formaat) in een van de helften stoppen en maar één kant pennen. Net wat je maar wil. Er kunnen zo’n 7 a 8 pennen in.

Het formaat vind ik ideaal omdat het niet veel ruimte inneemt. En op het werk hoef je jouw (vul)pennen niet op het bureau te laten liggen: voordat ik ga lunchen stop ik de pennenzak met alle pennen snel in mijn handtas. Geen zorgen meer over eventueel verlies dus! Ook als je ergens aan het werken bent op je laptop en je moet snel inpakken? Je laat dit heel makkelijk in je tas of rugzak glijden.

Ik heb deze gekocht bij de Britse online winkel Cultpens voor afgerond 13 pond. Ze houden ook regelmatig kortingsacties, dus met een gunstige wisselkoers en een kortingsactie wordt het heel erg interessant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.