Bekentenissen van een pennenliefhebber

De Liefhebbende Lezer weet dat ik een nerd ben, maar niet dat ik ook een ‘analoge kant’ heb. Ik ben nogal een fan van pennen. En de collectie is toch aardig gegroeid moet ik zeggen. Nu heb ik in november twee vulpennen gekocht omdat ik die opnieuw ontdekte via Reddit. Afgelopen week zijn er twee vulpennen bijgekomen en er is er nog eentje onderweg met de post. Woeps.

Met de bestelling van de twee nieuwe vulpennen deed ik ook een klein doosje inktpatronen bij van het Britse merk Diamine, in de kleur turquoise. En man, wat een mooie kleur!

Nu zit ik op webshops te kijken naar andere kleuren van Diamine. En omdat ik geinteresseerd in koningshuizen kan ik het niet helpen te kwijlen bij Tudor Blue, Imperial purple, Monaco Red (kleur ontworpen voor wijlen prins Rainier en Grace Kelly) en Majestic blue.

Hou me tegen. Iemand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.