Update: Dit is hoe ik werk, voorjaar 2017

Een kleine update welke hard- en software ik op dit moment gebruik, naar aanleiding van mijn eerdere post.

De Samsung Galaxy Wonder (telefoon) en Sansung Galaxy Tab3 Lite (tablet) zijn vervangen door iPhone SE en en iPad mini 2. Dit omdat ik vanuit privacy-overwegingen geen Google producten meer gebruik. Mijn Windows-computer is bijgewerkt naar Windows 10 en dat werkt fijner dan Windows 8.

Qua software is er niet zoveel veranderd. Al gebruik ik op de iPhone en iPad de standaard mail en kalender app. Ik gebruik nog steeds Firefox (al wil ik op mijn MacBook Pro geregeld Safari gebruiken), met als zoekmachine DuckDuckGo.
AVG Free is vervangen door gratis Avira Antivirus en MalwareBytes (betaald).

Wunderlist gebruik ik niet meer, ik ben volledig overgeschakeld op Todoist voor mijn taken en to-dolijstjes.

Een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *