Schrijfcursus!

In mijn vrije tijd mag ik af en toe graag eens schrijven. Sinds vorig jaar ben ik bezig om een roman uit mijn vingers te krijgen, wat op zich wel aardig lukt, maar toch problemen met het duidelijk uitdenken van een plot. En over twee personages ben ik niet echt tevreden.

Gelukkig is daar Avans to the rescue, want morgenavond begint de cursus creatief schrijven. Ik ben benieuwd wat er ons allemaal geleerd gaat worden, de komende acht weken. In ieder geval ligt er een schriftje met aantekeningen klaar, een notitieblok en blikje met sjieke pennen. Want, moet u weten, met een sjieke pen op zak voelt u zich al een halve Harry Mulisch!

Ook neem ik wat ik tot nu heb van mijn verhaal, misschien heeft de docente nog goed advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *